GRIZLY Cukr krupice 2000 g Vlastnosti a výhody: Kvalitní bílý cukr je základním druhem sladidla. Ten náš je vyrobený z české cukrové řepy a jedná se o sypkou směs krystalků v lesklé bílé barvě. Cukr krupice a cukr krystal se od sebe liší pouze zrnitostí, krupice je jemnější, tím pádem se lépe rozpouští a má všeobecně větší oblíbenost u spotřebitelů. Použití: Cukr krupice se hodí na pečení i vaření, doporučujeme jej používat i na oslazení kávy nebo čaje. Administrativní zařazení: Přírodní sladidla... Celý popis
Koupit za 119 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
GRIZLY Cukr krupice 2000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
Grizly Cukr krupice 2000 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
GRIZLY Cukr krupice 2000 g
Doprava:
29 Kč
Popis
GRIZLY Cukr krupice 2000 g
Vlastnosti a výhody: Kvalitní bílý cukr je základním druhem sladidla. Ten náš je vyrobený z české cukrové řepy a jedná se o sypkou směs krystalků v lesklé bílé barvě. Cukr krupice a cukr krystal se od sebe liší pouze zrnitostí, krupice je jemnější, tím pádem se lépe rozpouští a má všeobecně větší oblíbenost u spotřebitelů.
Použití: Cukr krupice se hodí na pečení i vaření, doporučujeme jej používat i na oslazení kávy nebo čaje.
Administrativní zařazení: Přírodní sladidla
Složení: Potravinářský cukr 100 %
Země původu: Česko
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Cukr krupice má poměrně jemnější konzistenci než cukr krystal. Má bílou lesklou barvu a vyrábí se z české cukrové řepy. Je jedním z nejuniverzálnějších sladidel.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
1 700 kJ / 400 kcal
Tuky:
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0 g
Sacharidy:
100 g
z toho cukry:
100 g
Vláknina:
0 g
Bílkoviny:
0 g
Sůl:
0 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Vlastnosti a výhody: Kvalitní bílý cukr je základním druhem sladidla. Ten náš je vyrobený z české cukrové řepy a jedná se o sypkou směs krystalků v lesklé bílé barvě. Cukr krupice a cukr krystal se od sebe liší pouze zrnitostí, krupice je jemnější, tím pádem se lépe rozpouští a má všeobecně větší oblíbenost u spotřebitelů.
Použití: Cukr krupice se hodí na pečení i vaření, doporučujeme jej používat i na oslazení kávy nebo čaje.
Administrativní zařazení: Přírodní sladidla
Složení: Potravinářský cukr 100 %
Země původu: Česko
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Cukr krupice má poměrně jemnější konzistenci než cukr krystal. Má bílou lesklou barvu a vyrábí se z české cukrové řepy. Je jedním z nejuniverzálnějších sladidel.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
1 700 kJ / 400 kcal
Tuky:
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0 g
Sacharidy:
100 g
z toho cukry:
100 g
Vláknina:
0 g
Bílkoviny:
0 g
Sůl:
0 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Parametry
Výrobce | Grizly |