Spodní skříňka: 600 mm Ventil: 3 1/2'' sítkový Šířka: 1000 mm Rozměr: 500 mm Rozměr většího dřezu: 340 mm Rozměr většího dřezu: 420 mm Rozměr menšího dřezu: 172 mm Rozměr menšího dřezu: 320 mm Hloubka většího dřezu: 160 mm Počet dřezů: 1 1/2 Výřez: 980 mm Výřez: 480 mm Šablona: Ne Odkapová plocha: Reverzibilní Cena zahrnuje: Sítkový ventil 3 1/2“ s přepadem Sítkový ventil 3 1/2“ Sifon pro úsporu místa 6/4" s odbočkou na myčku Možnost objednat otvor pro baterii, dávkovač saponátu nebo pro otočný... Celý popis
Koupit za 5 119 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Franke SKX 651
Doprava:
zdarma
Skladem
Kuchyňský dřez Franke Spark SKX 651 101.0504.085
Doprava:
zdarma
Skladem
Kuchyňský dřez Franke Spark SKX 651 101.0504.085
Doprava:
zdarma
Skladem
Franke Spark SKX 651, 100x500 mm, nerezový dřez 101.0504.085
Doprava:
zdarma
Skladem
Franke Spark - Dřez SKX 651, 1000x500 mm, nerez 101.0504.085
Doprava:
zdarma
Popis
Spodní skříňka: 600 mm
Ventil: 3 1/2'' sítkový
Šířka: 1000 mm
Rozměr: 500 mm
Rozměr většího dřezu: 340 mm
Rozměr většího dřezu: 420 mm
Rozměr menšího dřezu: 172 mm
Rozměr menšího dřezu: 320 mm
Hloubka většího dřezu: 160 mm
Počet dřezů: 1 1/2
Výřez: 980 mm
Výřez: 480 mm
Šablona: Ne
Odkapová plocha: Reverzibilní
Cena zahrnuje:
Sítkový ventil 3 1/2“ s přepadem
Sítkový ventil 3 1/2“
Sifon pro úsporu místa 6/4" s odbočkou na myčku
Možnost objednat otvor pro baterii, dávkovač saponátu nebo pro otočný sítkový ventil
Kuchyňské nerezové dřezy jsou vyráběny nejmodernějšími technologickými postupy z materiálu Cr Ni 18/10 nejvyšší jakosti. Tato potravinářská nerezová ocel je nejvhodnějším materiálem pro výrobu kuchyňských nerezových dřezů, který doposud nebyl překonán. Mezi základní přednosti tohoto nerezového materiálu patří odolnost proti korozi i při narušení povrchu dřezu, odolnost proti vysokým teplotám, vysoká životnost snadná údržba a hygieničnost.
Nerezová ocel je odolný materiál, který vydrží i značně hrubé zacházení, tvrdé nebo ostré předměty tento materiál však mohou poškrábat. Pokud chcete povrch dřezu udržet bez jakýchkoliv kazů, je třeba při manipulaci s podobnými předměty dbát zvýšené opatrnosti. Při mytí nádobí dojde vždy k poškrábání dřezu. Poškrábání dřezu je důkazem toho, že je výrobek užíván k účelu, ke kterému je určen. Použitím čistící pasty k tomu určené se dají jemné škrábance rozleštit a dřez zůstane lesklý. Před prvním použitím je nutno dřez řádně vyčistit některou z čistících past na nerez. Nedoporučujeme suché čisticí prášky. Dřez je z výroby opatřen ochrannou vrstvou, která bez řádného vyčištění na sebe váže mastnoty a nečistoty. Po použití otřete dřez a odkapávač vlhkým měkkým hadříkem se saponátem a opláchněte čistou vodou. V oblastech s tvrdou vodou můžete pomocí tekutého čisticího krému nebo pastou zabránit tvorbě matného filmu vodních usazenin. Při použití plastových podložek do dřezu je nutno dbát, aby nezůstávaly dlouhodobě položeny na povrchu dřezu, protože se pod nimi udržují nečistoty a vlhkost, která způsobí vznik vodních usazenin. Tvorbě vodních usazenin je možné zamezit vysušením povrchu dřezu po každém použití. Pokud se však tyto usazeniny vytvoří, lze je odstranit pomocí vlhkého měkkého hadříku a tekutého čisticího krému. Naneste na povrch a hadříkem vydrhněte celý povrch dřezu. Nepoužívejte hrubou stranu houbiček!
Kuchyňské nerezové dřezy jsou vyráběny nejmodernějšími technologickými postupy z materiálu Cr Ni 18/10 nejvyšší jakosti. Tato potravinářská nerezová ocel je nejvhodnějším materiálem pro výrobu kuchyňských nerezových dřezů, který doposud nebyl překonán. Mezi základní přednosti tohoto nerezového materiálu patří odolnost proti korozi i při narušení povrchu dřezu, odolnost proti vysokým teplotám, vysoká životnost snadná údržba a hygieničnost.
Nerezová ocel je odolný materiál, který vydrží i značně hrubé zacházení, tvrdé nebo ostré předměty tento materiál však mohou poškrábat. Pokud chcete povrch dřezu udržet bez jakýchkoliv kazů, je třeba při manipulaci s podobnými předměty dbát zvýšené opatrnosti. Při mytí nádobí dojde vždy k poškrábání dřezu. Poškrábání dřezu je důkazem toho, že je výrobek užíván k účelu, ke kterému je určen. Použitím čistící pasty k tomu určené se dají jemné škrábance rozleštit a dřez zůstane lesklý. Před prvním použitím je nutno dřez řádně vyčistit některou z čistících past na nerez. Nedoporučujeme suché čisticí prášky. Dřez je z výroby opatřen ochrannou vrstvou, která bez řádného vyčištění na sebe váže mastnoty a nečistoty. Po použití otřete dřez a odkapávač vlhkým měkkým hadříkem se saponátem a opláchněte čistou vodou. V oblastech s tvrdou vodou můžete pomocí tekutého čisticího krému nebo pastou zabránit tvorbě matného filmu vodních usazenin. Při použití plastových podložek do dřezu je nutno dbát, aby nezůstávaly dlouhodobě položeny na povrchu dřezu, protože se pod nimi udržují nečistoty a vlhkost, která způsobí vznik vodních usazenin. Tvorbě vodních usazenin je možné zamezit vysušením povrchu dřezu po každém použití. Pokud se však tyto usazeniny vytvoří, lze je odstranit pomocí vlhkého měkkého hadříku a tekutého čisticího krému. Naneste na povrch a hadříkem vydrhněte celý povrch dřezu. Nepoužívejte hrubou stranu houbiček!
Ventil: 3 1/2'' sítkový
Šířka: 1000 mm
Rozměr: 500 mm
Rozměr většího dřezu: 340 mm
Rozměr většího dřezu: 420 mm
Rozměr menšího dřezu: 172 mm
Rozměr menšího dřezu: 320 mm
Hloubka většího dřezu: 160 mm
Počet dřezů: 1 1/2
Výřez: 980 mm
Výřez: 480 mm
Šablona: Ne
Odkapová plocha: Reverzibilní
Cena zahrnuje:
Sítkový ventil 3 1/2“ s přepadem
Sítkový ventil 3 1/2“
Sifon pro úsporu místa 6/4" s odbočkou na myčku
Možnost objednat otvor pro baterii, dávkovač saponátu nebo pro otočný sítkový ventil
Kuchyňské nerezové dřezy jsou vyráběny nejmodernějšími technologickými postupy z materiálu Cr Ni 18/10 nejvyšší jakosti. Tato potravinářská nerezová ocel je nejvhodnějším materiálem pro výrobu kuchyňských nerezových dřezů, který doposud nebyl překonán. Mezi základní přednosti tohoto nerezového materiálu patří odolnost proti korozi i při narušení povrchu dřezu, odolnost proti vysokým teplotám, vysoká životnost snadná údržba a hygieničnost.
Nerezová ocel je odolný materiál, který vydrží i značně hrubé zacházení, tvrdé nebo ostré předměty tento materiál však mohou poškrábat. Pokud chcete povrch dřezu udržet bez jakýchkoliv kazů, je třeba při manipulaci s podobnými předměty dbát zvýšené opatrnosti. Při mytí nádobí dojde vždy k poškrábání dřezu. Poškrábání dřezu je důkazem toho, že je výrobek užíván k účelu, ke kterému je určen. Použitím čistící pasty k tomu určené se dají jemné škrábance rozleštit a dřez zůstane lesklý. Před prvním použitím je nutno dřez řádně vyčistit některou z čistících past na nerez. Nedoporučujeme suché čisticí prášky. Dřez je z výroby opatřen ochrannou vrstvou, která bez řádného vyčištění na sebe váže mastnoty a nečistoty. Po použití otřete dřez a odkapávač vlhkým měkkým hadříkem se saponátem a opláchněte čistou vodou. V oblastech s tvrdou vodou můžete pomocí tekutého čisticího krému nebo pastou zabránit tvorbě matného filmu vodních usazenin. Při použití plastových podložek do dřezu je nutno dbát, aby nezůstávaly dlouhodobě položeny na povrchu dřezu, protože se pod nimi udržují nečistoty a vlhkost, která způsobí vznik vodních usazenin. Tvorbě vodních usazenin je možné zamezit vysušením povrchu dřezu po každém použití. Pokud se však tyto usazeniny vytvoří, lze je odstranit pomocí vlhkého měkkého hadříku a tekutého čisticího krému. Naneste na povrch a hadříkem vydrhněte celý povrch dřezu. Nepoužívejte hrubou stranu houbiček!
Kuchyňské nerezové dřezy jsou vyráběny nejmodernějšími technologickými postupy z materiálu Cr Ni 18/10 nejvyšší jakosti. Tato potravinářská nerezová ocel je nejvhodnějším materiálem pro výrobu kuchyňských nerezových dřezů, který doposud nebyl překonán. Mezi základní přednosti tohoto nerezového materiálu patří odolnost proti korozi i při narušení povrchu dřezu, odolnost proti vysokým teplotám, vysoká životnost snadná údržba a hygieničnost.
Nerezová ocel je odolný materiál, který vydrží i značně hrubé zacházení, tvrdé nebo ostré předměty tento materiál však mohou poškrábat. Pokud chcete povrch dřezu udržet bez jakýchkoliv kazů, je třeba při manipulaci s podobnými předměty dbát zvýšené opatrnosti. Při mytí nádobí dojde vždy k poškrábání dřezu. Poškrábání dřezu je důkazem toho, že je výrobek užíván k účelu, ke kterému je určen. Použitím čistící pasty k tomu určené se dají jemné škrábance rozleštit a dřez zůstane lesklý. Před prvním použitím je nutno dřez řádně vyčistit některou z čistících past na nerez. Nedoporučujeme suché čisticí prášky. Dřez je z výroby opatřen ochrannou vrstvou, která bez řádného vyčištění na sebe váže mastnoty a nečistoty. Po použití otřete dřez a odkapávač vlhkým měkkým hadříkem se saponátem a opláchněte čistou vodou. V oblastech s tvrdou vodou můžete pomocí tekutého čisticího krému nebo pastou zabránit tvorbě matného filmu vodních usazenin. Při použití plastových podložek do dřezu je nutno dbát, aby nezůstávaly dlouhodobě položeny na povrchu dřezu, protože se pod nimi udržují nečistoty a vlhkost, která způsobí vznik vodních usazenin. Tvorbě vodních usazenin je možné zamezit vysušením povrchu dřezu po každém použití. Pokud se však tyto usazeniny vytvoří, lze je odstranit pomocí vlhkého měkkého hadříku a tekutého čisticího krému. Naneste na povrch a hadříkem vydrhněte celý povrch dřezu. Nepoužívejte hrubou stranu houbiček!
Parametry
Šířka | 100 cm |
Hloubka vany | 16 cm |
Vestavba | 980 x 480 mm |
Barva | nerez |
Odkapávač | ano |
Materiál | nerezové |
Výrobce | Franke |
Umístění dřezu pravý/levý | oboustranný |
Celoplošné | ne |
Rohové | ne |
Vanička | ano |
Dvoudřezy | ne |
Spodní skříňka | 800 mm |
Jednodřez | ano |
Typ montáže | horní |
Povrchová úprava | hladký |