Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány... Celý popis
Koupit za 182 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Domácí zpracování zvěřiny
Doprava:
45 Kč
Skladem
Domácí zpracování zvěřiny
Doprava:
69 Kč
Skladem
Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty - Carsten Bothe
Doprava:
29 Kč
Skladem
Domácí zpracování zvěřiny
Doprava:
69 Kč
Skladem
Nakl. Jan Vašut Domácí zpracování zvěřiny Carsten Bothe
Doprava:
49 Kč
Skladem
Popis
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2021 |
Nakladatelství | Vašut |
Autor | Carsten Bothe |
Počet stran | 88 |
Výrobce | Vašut |
Vazba | brožovaná |
Jazyk | české |
Váha | 264 gramů |
ISBN | 978-80-7541-239-3 |