Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom "docela normální" kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty - bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat. Připravte si s její knihou své vlastní... Celý popis

Koupit za 218 Kč
  • Nejoblíbenější
  • Nejlevnější
  • Nejdražší
Zobrazit další nabídky

Popis

Vyrobit sýr dokáže každý!
Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom "docela normální" kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty - bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat.
Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky - přírodní a lahodné.
Zobrazit více

Parametry

Žánr naučné
Rok vydání 2021
Nakladatelství Vašut
Autor Cosima Bellersen Quirini
Počet stran 144
Výrobce Vašut
Vazba brožovaná
Jazyk české
Váha 170 gramů
ISBN 978-80-7541-265-2
Zobrazit více parametrů