GRIZLY Rýže Arborio 1000 g Vlastnosti a výhody: Tato rýže se vyznačuje velkými zrnky, bílou barvou a velkým množstvím škrobu, díky němuž při vaření skvěle absorbuje tekutiny a také chutě ostatních ingrediencí. Má typický kulatý tvar a velmi lepivou konzistenci. Její název pochází od italského města Arborio v údolí řeky Pádu, kde se hojně pěstuje. Použití: Nejvíc se hodí na přípravu rizota, kaše nebo rýžového pudinku. Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Rýže loupaná... Celý popis
Koupit za 89 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
GRIZLY Rýže Arborio 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
Popis
GRIZLY Rýže Arborio 1000 g
Vlastnosti a výhody: Tato rýže se vyznačuje velkými zrnky, bílou barvou a velkým množstvím škrobu, díky němuž při vaření skvěle absorbuje tekutiny a také chutě ostatních ingrediencí. Má typický kulatý tvar a velmi lepivou konzistenci. Její název pochází od italského města Arborio v údolí řeky Pádu, kde se hojně pěstuje.
Použití: Nejvíc se hodí na přípravu rizota, kaše nebo rýžového pudinku.
Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich
Složení: Rýže loupaná střednězrnná Arborio
Může obsahovat stopy lepku.
Země původu: Itálie
Skladování: Skladujte na tmavém, suchém a chladném místě v pečlivě uzavřeném sáčku.
Ideální druh rýže k přípravě rizota na italský způsob? To je právě Arborio. Po uvaření je velmi jemná a lepkavá, dobře absorbuje chutě ostatních ingrediencí.
Vlastnosti a výhody: Tato rýže se vyznačuje velkými zrnky, bílou barvou a velkým množstvím škrobu, díky němuž při vaření skvěle absorbuje tekutiny a také chutě ostatních ingrediencí. Má typický kulatý tvar a velmi lepivou konzistenci. Její název pochází od italského města Arborio v údolí řeky Pádu, kde se hojně pěstuje.
Použití: Nejvíc se hodí na přípravu rizota, kaše nebo rýžového pudinku.
Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich
Složení: Rýže loupaná střednězrnná Arborio
Může obsahovat stopy lepku.
Země původu: Itálie
Skladování: Skladujte na tmavém, suchém a chladném místě v pečlivě uzavřeném sáčku.
Ideální druh rýže k přípravě rizota na italský způsob? To je právě Arborio. Po uvaření je velmi jemná a lepkavá, dobře absorbuje chutě ostatních ingrediencí.
Parametry
Výrobce | Grizly |