Nepřilnavý, extrémně odolný povrch je ideální pro zdravé vaření bez tuku a pochutnají si i alergici. Povrch je bez teflonu, PFOA, těžkých kovů a niklu. Na madle je termobod. Odolný nepřilnavý povrch, který je složený ze čtyř vrstev posílený minerálními částicemi pro zvlášť intenzivní použití. Nádobí lze také použít do trouby do 160 °C. Záruka 2 roky, na dno 5 let. Vyrobeno v Itálii, Ballarini. hmotnost - 610g výška - 4,2cm hloubka - 3,8cm vnější průměr dna - 16cm... Celý popis
Koupit za 739 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
BALLARINI Pánev CORTINA GRANITIUM ø 22 cm
Doprava:
69 Kč
Skladem
Popis
Nepřilnavý, extrémně odolný povrch je ideální pro zdravé vaření bez tuku a pochutnají si i alergici.
Povrch je bez teflonu, PFOA, těžkých kovů a niklu. Na madle je termobod. Odolný nepřilnavý povrch, který je složený ze čtyř vrstev posílený minerálními částicemi pro zvlášť intenzivní použití. Nádobí lze také použít do trouby do 160 °C.
Záruka 2 roky, na dno 5 let. Vyrobeno v Itálii, Ballarini.
hmotnost - 610g
výška - 4,2cm
hloubka - 3,8cm
vnější průměr dna - 16cm
doporučený průměr plotýnky - 16cm
celková délka (s madlem/madly) - 38cm
vhodná pro všechny druhy ohřevů mimo indukce
vhodné do myčky ano
Granitové nádobí s vlastnostmi žuly od BALLARINI
Jednou z posledních novinek od Ballarini je granitové nádobí CORTINA GRANITIUM. Upoutá vysoce odolným nepřilnavým povrchem, který je složený ze čtyř vrstev posílený minerálními částicemi pro zvlášť intenzivní použití. Samozřejmostí je úplná zdravotní nezávadnost, povrch je bez teflonu, PFOA, těžkých kovů a niklu. Na madle je termobod, šikovná vychytávka upozorňující, že je pánev již dostatečně rozpálená. Jídlo tak nebude mastné a také ušetříte za energii.
Základem tohoto nádobí s nepřilnavým povrchem je nezávadné hliníkové jádro, jež zajistí dokonalý, rychlý a rovnoměrný rozvod teploty. Spodní tepelná nerezová ochrana a šroub zaručuje bezpečnost a zabraňuje korozi. Pánve i rendlíky se díky ergonomicky tvarované rukojeti pohodlně drží. Nádobí lze také použít do trouby do 160 °C.
Co je thermopoint a jak ho využívat?
Asi každý se někdy při vaření ptal: „Mohu již začít smažit? Je možné snížit teplotu, abych maximálně využil teplo, ale přitom ušetřil energii? Kdy už je pánvička dostatečně zchladlá k umytí?“ Na tyto otázky dokáže jasně a jednoduše odpovědět zařízení nazvané Thermopoint.
Termobod ušetří elektrickou energii
Thermopoint neboli termobod byl speciálně vyvinut italskou společností Ballarini a výrazně vám usnadní vaření. Jedná se o tepelné čidlo, jež je je umístěné v dolní části rukojeti. V momentě, kdy se pánev dostatečně zahřeje, zhruba na 180 °C a je připravena k vaření, se zelené kolečko změní na červené. V tomto momentě nejen že můžete začít vařit, ale také je dobré snížit intenzitu zahřívání. Nádobí se tak zbytečně nepřehřívá, neničí se životnost nepřilnavého povrchu a také ušetříte na výdajích za elektřinu.
Termobod výrazně pomůže i po skončení vaření. Když totiž pánvička zchladne na zhruba 55 °C, červené kolečko se změní na zelené. Řečeno automobilovým slangem, tak můžete „vyjet“ – bez obav můžete nádobí vložit do vody a nemusíte se přitom obávat popálení nebo vystříknutí horkého oleje. Navíc díky zchladnutí se nádobí nedeformuje.
Sečteno podtrženo, u nádobí s termobodem vždy stačí vyčkat na červenou a pak na zelenou a vaše vaření bude bezpečné a šetrné.
Povrch je bez teflonu, PFOA, těžkých kovů a niklu. Na madle je termobod. Odolný nepřilnavý povrch, který je složený ze čtyř vrstev posílený minerálními částicemi pro zvlášť intenzivní použití. Nádobí lze také použít do trouby do 160 °C.
Záruka 2 roky, na dno 5 let. Vyrobeno v Itálii, Ballarini.
hmotnost - 610g
výška - 4,2cm
hloubka - 3,8cm
vnější průměr dna - 16cm
doporučený průměr plotýnky - 16cm
celková délka (s madlem/madly) - 38cm
vhodná pro všechny druhy ohřevů mimo indukce
vhodné do myčky ano
Granitové nádobí s vlastnostmi žuly od BALLARINI
Jednou z posledních novinek od Ballarini je granitové nádobí CORTINA GRANITIUM. Upoutá vysoce odolným nepřilnavým povrchem, který je složený ze čtyř vrstev posílený minerálními částicemi pro zvlášť intenzivní použití. Samozřejmostí je úplná zdravotní nezávadnost, povrch je bez teflonu, PFOA, těžkých kovů a niklu. Na madle je termobod, šikovná vychytávka upozorňující, že je pánev již dostatečně rozpálená. Jídlo tak nebude mastné a také ušetříte za energii.
Základem tohoto nádobí s nepřilnavým povrchem je nezávadné hliníkové jádro, jež zajistí dokonalý, rychlý a rovnoměrný rozvod teploty. Spodní tepelná nerezová ochrana a šroub zaručuje bezpečnost a zabraňuje korozi. Pánve i rendlíky se díky ergonomicky tvarované rukojeti pohodlně drží. Nádobí lze také použít do trouby do 160 °C.
Co je thermopoint a jak ho využívat?
Asi každý se někdy při vaření ptal: „Mohu již začít smažit? Je možné snížit teplotu, abych maximálně využil teplo, ale přitom ušetřil energii? Kdy už je pánvička dostatečně zchladlá k umytí?“ Na tyto otázky dokáže jasně a jednoduše odpovědět zařízení nazvané Thermopoint.
Termobod ušetří elektrickou energii
Thermopoint neboli termobod byl speciálně vyvinut italskou společností Ballarini a výrazně vám usnadní vaření. Jedná se o tepelné čidlo, jež je je umístěné v dolní části rukojeti. V momentě, kdy se pánev dostatečně zahřeje, zhruba na 180 °C a je připravena k vaření, se zelené kolečko změní na červené. V tomto momentě nejen že můžete začít vařit, ale také je dobré snížit intenzitu zahřívání. Nádobí se tak zbytečně nepřehřívá, neničí se životnost nepřilnavého povrchu a také ušetříte na výdajích za elektřinu.
Termobod výrazně pomůže i po skončení vaření. Když totiž pánvička zchladne na zhruba 55 °C, červené kolečko se změní na zelené. Řečeno automobilovým slangem, tak můžete „vyjet“ – bez obav můžete nádobí vložit do vody a nemusíte se přitom obávat popálení nebo vystříknutí horkého oleje. Navíc díky zchladnutí se nádobí nedeformuje.
Sečteno podtrženo, u nádobí s termobodem vždy stačí vyčkat na červenou a pak na zelenou a vaše vaření bude bezpečné a šetrné.
Parametry
Hmotnost | 0.61 kg |
Výrobce | Ballarini |
Průměr | 22 cm |
Materiál | granitové |
Typ | univerzální |
Plynový ohřev | ano |
Indukční ohřev | ne |
Elektrický ohřev | ano |