Jidášovo ucho - černá houba, která je v asijské kuchyni nepostradatelnou ingrediencí. Je ceněná pro svou křupavost a pevnou konsistenci. Využívají se k vytváření tmavých kontrastů ve světlých nebo barevných pokrmech a nechají se (na rozdíl od normálních hub) i znovu ohřát. Houby se namočí do studené vody cca na 1 hodinu.Složení: 100% sušené Jidášovo uchoAlergie: neobsahujeReceptSuroviny: voda, houbyPříprava: Houby namočte do vlažné vody na cca 15-20 minut, aby byly měkké, sceďte, odkrojte tvrdé... Celý popis

Koupit za 75 Kč

Popis

Jidášovo ucho - černá houba, která je v asijské kuchyni nepostradatelnou ingrediencí. Je ceněná pro svou křupavost a pevnou konsistenci. Využívají se k vytváření tmavých kontrastů ve světlých nebo barevných pokrmech a nechají se (na rozdíl od normálních hub) i znovu ohřát. Houby se namočí do studené vody cca na 1 hodinu.Složení: 100% sušené Jidášovo uchoAlergie: neobsahujeReceptSuroviny: voda, houbyPříprava: Houby namočte do vlažné vody na cca 15-20 minut, aby byly měkké, sceďte, odkrojte tvrdé středy, nakrájejte. Doporučená doba pro tepelnou úpravu je 2-3 minuty.Nutriční hodnoty (100g)energie1450 kjtuky0.9 gz toho mastné kyseliny0,3 gsacharidy75 gz toho cukry0,6 gbílkoviny5,8 gsůl0,1 g
Zobrazit více