Ohebná hadice (husí krk) ochranná trubice s podélným prořezem pro snadnou instalaci vodičů v automobilech, průmyslových zařízeních, řídících systémech a dalších elektrotechnických zařízeních. Vysoká pružnost a odolnost proti proražení a tlaku, odolnost proti působení oleje, benzinu a chemických látek. Charakteristika materiálu: Samozhášivá,  žáruvzdorný materiál, zanedbatelná propustnost plynů a par v širokém rozsahu teplot, dobrá elasticita a odolnost proti nárazu, minimální deformovatelnost při... Celý popis

Koupit za 1 692 Kč

Popis

Ohebná hadice (husí krk)
ochranná trubice s podélným prořezem pro snadnou instalaci vodičů v automobilech, průmyslových zařízeních, řídících systémech a dalších elektrotechnických zařízeních. Vysoká pružnost a odolnost proti proražení a tlaku, odolnost proti působení oleje, benzinu a chemických látek.
Charakteristika materiálu:
Samozhášivá,  žáruvzdorný materiál, zanedbatelná propustnost plynů a par v širokém rozsahu teplot, dobrá elasticita a odolnost proti nárazu, minimální deformovatelnost při namáhání, vysoká odolnost vůči oleji, benzínu, tlaku, a většině chemických sloučenin.
Prodej pouze celé balení 50m.
Zobrazit více