Dětský vázací šátek na běžné nošení i na sport. Dětský pirát má trojúhelníkový tvar a je určen na hlavu nebo na krk. Pirátský šátek plně nahradí kšiltovku, v chladnějším období slabší čepici. Sportovní šátek je vyroben z elastického úpletu v kombinaci s funkční pleteninou obsahující Outlast®, která je na čele kontaktní vrstvou. Je vhodný pro všechny outdoorové i halové aktivity v teplém i chladném počasí. Šátek je dobře tvarově a velikostně stálý. Použité materiály zajistí velmi příjemný pocit při... Celý popis

Koupit za 295 Kč

Popis

Dětský vázací šátek na běžné nošení i na sport. Dětský pirát má trojúhelníkový tvar a je určen na hlavu nebo na krk. Pirátský šátek plně nahradí kšiltovku, v chladnějším období slabší čepici. Sportovní šátek je vyroben z elastického úpletu v kombinaci s funkční pleteninou obsahující Outlast®, která je na čele kontaktní vrstvou. Je vhodný pro všechny outdoorové i halové aktivity v teplém i chladném počasí. Šátek je dobře tvarově a velikostně stálý. Použité materiály zajistí velmi příjemný pocit při nošení: bavlna v úpletu příjemný omak a elastan dobré přizpůsobení šátku každému tvaru hlavy. Funkční struktura pleteniny na čele podpoří odvod vlhkosti a Outlast v ní obsažený vyrovnávání teploty. Obsah elastanu v úpletu je v rozsahu 6 - 8%, přesně tolik, aby byl dostatečně pružný , ale na hlavě neškrtil. Univerzální velikost je pro obvod hlavy v rozsahu XXXS - XS (46 - 51cm).
Použití šátku: pro děti od teplého jara do léta, teplo, horko, výborný je k vodě, na vodácké sporty, na turistiku, běh, in line brusle, vždy, kdy je potřeba chránit hlavu a oči před slunečními paprsky. Šátek se dá přetáhnou i přes uši.
Naše doporučení: uzel na šátku při opakovaném použití nerozvazujte, při novém nasazení šátku na hlavu, stačí pouze pod uzel protáhnout cíp šátku.
 
Zobrazit více

Parametry

Značka Infit